Leie buss barnehage

Trygg busstransport for barnehagen

Det å dra på tur er en viktig del av hverdagen i en barnehage. På denne måten får barna mulighet til å komme seg ut av barnehagen, og samle nye opplevelser sammen med de andre barnehagebarna.

Oslobuss AS tilbyr busstransport for barnehager, slik at dere lettere kan ta med barna på tur. Dette kan være knyttet til en miniutflukt, gårdsbesøk, akedag, museumsbesøk og annet.

Vi ønsker å gi barna, og de ansatte i barnehagen, en trygg og positiv bussopplevelse. Vårt mål er at det å leie buss skal gjøre transportetappen enklere, samtidig som sikkerheten blir ivaretatt.
Leie buss barnehage

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar
Minibuss med barnesete

Minibuss med sjåfør

For mindre grupper tilbyr vi transport med minibusser med både 16 og 19 seter. Minibussene kommer med integrerte barneseter. Setene kan justeres, og forandres raskt fra å være et fullverdig voksensete til å bli et solid barnesete.

Minibussene er forlenget for å gi ekstra bagasjeplass. Dette gjelder spesielt for våre 16-seters minibusser. Bussene har også mulighet til å kombineres med ekstra bagasjehenger om det skulle være behov for dette.
Les mer: Leie minibuss
Leie turbuss for større barnehage-grupper

Turbusser for større grupper

For større barnehage-grupper har vi også turbusser med plass til flere passasjerer. Turbussene holder høy standard og er utstyrt med siste generasjons EEV-miljømotorer. Ta kontakt med en av våre turkoordinatorer, så hjelper vi dere å finne riktig busstype.

En standard turbuss har normalt 50 seter inkludert guidestol. Vi har også større busser som kan ta inntil 60 personer. Våre turbusser kommer med toalett og god bagasjekapasitet.

Les mer: Leie buss
Hold barnehage-barna engasjert - Mikrofon og eget guidesete

Mikrofon og eget guidesete

Våre minibusser og turbusser kommer utstyrt med mikrofon og eget guidesete. Dette gir mulighet for at en av de ansatte i barnehagen kan fungere som guide og fortelle litt historier på veien. Dette er med på å engasjere barna, samtidig som det skaper trygghet.

Mikrofonen kan også benyttes til å gi barna beskjeder rundt hvor dere skal, og hva dere skal gjøre. Her kan de ansatte også gi informasjon rundt sikkerhet og hvilke regler som gjelder på turen.
Plass til tursekken -  God bagasjeplass

God bagasjeplass

Våre busser og minibusser har god bagasjeplass, og vil i de fleste anledninger kunne håndtere dette godt. Dersom barnehagen skal ha akedag, eller det er behov for å ta med skiutstyr eller tilsvarende, ber vi om at dette opplyses om på forhånd.

Vi ønsker også at det gis opplysning rundt behov for plass til barnevogner, og andre større gjenstander, slik at vi kan ta forbehold om dette.
Vår visjon - Trygghet hele veien

Vår visjon: Trygghet hele veien

Trygghet hele veien pryder alle våre busser med store bokstaver. For oss handler det om mye mer enn en trygg reise, for det er for oss en selvfølge.

Som kunde skal du være trygg gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til dere er framme ved destinasjonen.

Trygghet er også viktig om bord. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter.
Om Oslobuss

Om Oslobuss

Oslobuss AS ble startet opp i 2002 under navnet Oslo Bussutleie. Siden den tid har vi vokst til å bli et av Østlandets største busselskap, og transporterte i 2019 over 1.2 millioner passasjerer.

Selskapet tilbyr leie av buss til private og profesjonelle kunder. Vi samarbeider med skoler og barnehager, offentlig sektor, store og små bedrifter, idrettslag og organisasjoner. Vi tilbyr også leie av buss og minibuss knyttet til private arrangementer som bryllup og ulike utflukter.

Oslobuss har bred erfaring rundt leie av buss med sjåfør til barnehager i Oslo og områdene rundt. Her samarbeider vi både med faste kunder, samt enkeltoppdrag for barnehagene.

Vanlige fasiliteter

God bagasjeplass
God bagasjeplass
Mikrofon
Mikrofon
Integrert barnesete
Integrert barnesete
Dette kan du også be om til turen
Wifi
Wifi
Spesialtransport
Spesialtransport
Catering
Catering
Guide
Guide
Turkoordinator
Turkoordinator
Toalett
Toalett

Priseksempler

Priser inkludert mva og bompenger
Coffee icon
Oslo S - Gardermoen
50 stk
Til flyplassen
4000,-
Coffee icon
Oslo S - Hemsedal
50 stk
Til fjells
13500,-
Coffee icon
Oslo S - Kistefoss museum
50 stk
Kultur
7500,-

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt