Leie buss til julebord

Kjør sammen til julebord og firmafest

Julebordet er en viktig sosial begivenhet, og noe mange ser frem til. Ved å ta buss sammen til julebordet får man samlet alle deltagerne tidlig, slik at alle kommer seg samlet til festlokalet.

Våre bussjåfører skysser deltagerne trygt frem til arrangementet. Om ønskelig kan vi også hente festdeltagerne når julebordet avsluttes, eller følge dere opp underveis.

Ved å benytte buss unngår man at deltagerne må planlegge transport selv. Samtidig får man en felles start med avreise fra arbeidsplassen, eller annen egnet møteplass.
Leie buss til julebord og firmafest

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar
Buss til julebordet

Buss til julebordet

Oslobuss har gjennom mange år bidratt med transport i forbindelse med julebord. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, slik at dere får gjennomført arrangementet slik dere ønsker.

Vår busspark gir mulighet for transport for små og store grupper, over korte og lange strekninger. Dette er med på å gi dere som kunde mulighet til å arrangere julebord også utenfor de faste rammene.

Les mer: Leie buss
Firmafest Kickoff Blåtur

Sosiale arrangementer med jobben

Ved siden av julebord, tilbyr vi også leie av buss med sjåfør til andre typer firmaarrangementer. Dette kan være transport i forbindelse med firmafest, kick-off, blåturer, seminarer og annet.

Ved felles reise i buss har man mulighet til å bli bedre kjent med sine kolleger. En felles busstur sørger også for at det blir enklere med koordinering av transport og parkering.

En behagelig transportetappe

Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med justerbare hvilestoler for en behagelig reise. Bussene har toalett ombord, god bagasjeplass, og guidesete med mikrofon.

Vi tilbyr også transport i minibuss med sjåfør. Våre minibusser kommer i utgaver med 16 og 19 seter, og egner seg godt for transport av mindre grupper.

For større grupper som skal på lengre transportetapper har vi også dobbeltdekkere med plass til opp til 94 passasjerer.

Snakk med vår turkoordinator

Oslobuss har lang erfaring med transport knyttet til julebord og firmafest i Oslo og på Østlandet. Vi har god kjennskap til området og kan derfor bidra i planleggingen av transporten.

Ta kontakt med vår turkoordinator, og fortell hvilke planer dere har for kvelden. Sammen kan vi finne en praktisk løsning, slik at transporten blir effektiv og behagelig.
Pris leie buss

Ofte rimeligere enn forventet

Vår erfaring er at det å leie buss i forbindelse med julebord, ofte er betydelig rimeligere enn det kunden i utgangspunktet forventet. Det kan derfor være lurt å ta kontakt med oss tidlig, slik at dere kan få et estimat for kostnaden knyttet til busstransport.

Oslobuss opererer med konkurransedyktige priser, slik at det å leie buss til firmaarrangementer skal oppleves som et rimelig og fornuftig alternativ.

Vår visjon: Trygghet hele veien

Trygghet hele veien pryder alle våre busser med store bokstaver. For oss handler det om mye mer enn en trygg reise, for det er for oss en selvfølge.

Som kunde skal du være trygg gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til dere er framme ved destinasjonen.

Trygghet er også viktig om bord. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter.
Om Oslobuss

Om Oslobuss

Oslobuss AS ble startet opp i 2002 under navnet Oslo Bussutleie. Siden den tid har vi vokst til å bli et av Østlandets største busselskap, og transporterte i 2019 over 1.2 millioner passasjerer.

Selskapet tilbyr leie av buss til private og profesjonelle kunder. Vi samarbeider med skoler og barnehager, offentlig sektor, store og små bedrifter, idrettslag og organisasjoner.

Vi tilbyr også leie av buss og minibuss knyttet til private arrangementer som bryllup og ulike utflukter.

Vanlige fasiliteter

God bagasjeplass
God bagasjeplass
Mikrofon
Mikrofon
Integrert barnesete
Integrert barnesete
Dette kan du også be om til turen
Wifi
Wifi
Spesialtransport
Spesialtransport
Catering
Catering
Guide
Guide
Turkoordinator
Turkoordinator
Toalett
Toalett

Priseksempler

Priser inkludert mva og bompenger
Coffee icon
Oslo S - Gardermoen
50 stk
Til flyplassen
4000,-
Coffee icon
Oslo S - Hemsedal
50 stk
Til fjells
13500,-
Coffee icon
Oslo S - Kistefoss museum
50 stk
Kultur
7500,-

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt