Om oss – vår visjon og vårt motto

Trygghet hele veien

OsloBuss ønsker å formidle trygghet gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres, med kort svartid, tydelige priser og sikre betalingsløsninger, til selve reisen, fra kunden går om bord og helt til kunden er framme ved destinasjonen.

kort om oss

Utvikling og miljøfokus

OsloBuss® har utviklet seg til å bli en godt etablert aktør innen persontransport på det sentrale østlandsområdet. Vår salg- og administrasjonsavdeling består av kompetente medarbeidere som har lang fartstid fra turbilbransjen, men også fra andre bransjer som tilfører selskapet gode verdier i form av rutiner, nytenkning og innovative løsninger som vil være en avgjørende faktor i en så konkurranseutsatt bransje som vi er en del av. I tillegg vil det være avgjørende å vise miljøengasjement og levere tjenester som svarer til våre forpliktelser overfor Miljøfyrtårn®, som vi er en del av.

Vi har en moderne og miljøvennlig busspark som utelukkende består av kjøretøy med siste generasjons miljømotorer. Vi følger produsentenes anvisninger i forhold til serviceintervaller og har nødvendige vedlikeholdsavtaler. Dette er med på å sikre at våre leveranser står til kundens forventninger.

2002
året vi ble grunnlagt

Mye har skjedd siden vi startet opp under navnet Oslo Bussutleie, i 2002.

2 000000
passasjerer om året (2019)

Vi utfører daglige shuttle-tjenester og frakter i snitt 3500 passasjerer hver dag.

ISO
Iso-sertifiseringer: 

• ISO 9001 (kvalitet)
• ISO 4001 (miljø)
• ISO 45001 (HMS)

Miljøfyrtårn
siden 2013

• Blant de første busselskapene som ble registrert som Miljøfyrtår
‍•  Vi jobber aktivt med å være i front for det grønne skiftet  
• Først ute med elektriske turistbusser i Norge

Vår visjon

Trygghet hele veien


Vår visjon om trygghet hele veien, skal gjenspeile seg i alle ledd i organisasjonen. Både den administrative delen av selskapet og sjåførstaben jobber kontinuerlig med å etablere, fastholde og utvikle positive holdninger både internt og i forholdet til våre kunder og samarbeidspartnere.

«Trygghet hele veien» handler om en totalpakke som gjelder både internt og eksternt, for å sikre lojalitet og trygghet overfor våre kunder.

Vi ønsker å formidle trygghet gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til kunden er framme ved destinasjonen. Vi har f.eks.et automatisk varslingssystem som gir oppdatert informasjon om blant annet sjåførdetaljer og at bussen faktisk er på vei den aktuelle reisedagen. Som kunde hos oss skal du slippe alle bekymringer og fakturabeløpet skal samsvare med den avtalte prisen. Du skal i tillegg være trygg på at sjåføren som betjener et av våre kjøretøy er erfaren, har gjennomført en opplæringsplan og er sjekket ut av våre kvalitetsledere.

Våre ansatte

Som kunde hos oss skal du være trygg på at sjåføren som betjener et av våre kjøretøy er erfaren, har gjennomført opplæring og er sjekket ut av våre kvalitetsledere. Alle våre medarbeidere skal bidra til å levere en forutsigbar, trygg og komfortabel bussreise i samsvar med våre rutiner.

Våre lokalkjente, dyktige og hyggelige sjåfører kurses grundig for å møte våre krav til kundeservice og miljø. Vi haren nullvisjon i arbeidet med sikkerhet, for å unngå skader på mennesker, materiell og miljø. Vi har en sikkerhetskultur hvor alle tar ansvar og viser engasjement i sikkerhetsarbeidet. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs!

Miljø- og samfunnsansvar

Våre kunder legger stadig mer vekt på vår tids miljøutfordringer og vi ønsker å ligge i forkant. Vi har vært registrert som Miljøfyrtårn siden 2013, og var først ut i vår bransje. Vi har også aktivt støttet ulike idrettsforeninger, som en del i det samfunnsansvar vi ønsker å ta.

Miljøfyrtårn

Som Miljøfyrtårn jobber vi systematisk med miljøtiltak i hverdagen. Vi oppfyller kriterier og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Alle kjøretøy inngår i en regelmessig vedlikeholdsplan, og vi jobber systematisk med helse, miljø og sikkerhet – og tilfredstiller alle krav i internkontrollforskriften.

Et av våre miljøtiltak vi har iverksatt er å registrere kjørestil og forbruk opp mot hverandre og vi gjennomfører interne økokjøringskurs. Kjøretøyene innehar nødvendig kjøreanalysesystem for å kunne dokumentere avvik og for å kunne avdekke forbedringsområder.

ISO kvalitetsarbeide

Vi er ISO 9001-sertifisert. ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. Sertifiseringen gjør oss i stand til å jobbe mer målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. Dette bidrar til økt effektivitet og fremfor alt handler det om kundetilfredshet – at vi vil at våre kunder skal være 100% fornøyde når de har reist med oss.

Du kan lese mer om Iso-sertifiseringen her.

Konstant utvikling

Sammen med teknologiselskapet Ferdia bygger vi bransjens ledende IT plattform for turbussbransjen. Våre teknologiske løsninger effektiviserer også administrasjonarbeid og bidrar til en mer miljøvennlig utnyttelse av bussflåten.

Vi jobber hardt for å levere trygghet og kvalitet til våre kunder - fra første klikk, gjennom hele reisen til fakturaen er betalt.