Leie buss

Moderne busser for en trygg og behagelig reise!

Vi har minibusser, selskapsvogner, turbusser, solobusser og leddbusser fra 16-110 passasjerplasser. Har ditt lag eller organisasjon behov for leie av buss til et arrangement har vi kjøretøy som passer!
Våre turbusser har alle fasiliteter for en komfortabel og hyggelig reise. Vi har konkurransedyktige priser og skreddersyr løsninger etter ønske. Våre tjenester leveres i hele Oslo- og Akershusområdet. Som
Leie buss med sjåfør

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar
Leie buss større arrangement

Behov for å leie buss i forbindelse med et større arrangement?

Vi har erfaring med å håndtere større arrangementer hvor det skal fraktes et stort antall mennesker. Vår administrasjon og trafikkledere innehar nødvendig kompetanse og har egnede planleggingsverktøy for å gjennomføre slike transportoppdrag på en trygg og smidig måte.

Beskjed dagen før på sms

Våre elektroniske systemer kvalitetssikrer at sjåføren til enhver tid innehar nødvendige og korrekte opplysninger om turen – og eventuelle endringer som måtte komme fra kunden i forkant av reisen registreres automatisk i sjåførens kjøreliste.
Våre varslingssystemer sender ut automatiske meldinger til kundens kontaktperson, enten via mail eller SMS med den aktuelle sjåførens kontaktopplysninger dagen før avreise.

Wifi og Catering ombord på bussen

Wifi og catering (Må bestilles)

Om bord i våre turbusser kan du koble deg til vårt trådløse 4G nettverk. Nettverket kan benyttes av 30 brukere samtidig, uten at det påvirker hastigheten. Få mer informasjon om dette ved bestilling av buss.

I tillegg kan dere nyte en varm kopp kaffe eller te ombord på bussen. Vi tilbyr også catering med vår egen bussmeny, spesialutviklet av Gunnar Ruud Catering og egnet til å nytes under reisen.
Leie buss til firmatur

Leie buss til firmatur

Det å leie buss vil ofte være praktisk i forbindelse med firma-arrangementer som blåtur, firmafest eller julebord, men også i forbindelse med seminarer og ekskursjoner.
Ved felles reise i buss har man mulighet til å bli bedre kjent med sine kolleger. En felles busstur sørger også for at det blir enklere med koordinering av transport og parkering.

Våre trafikkordinatorer har lang erfaring med planlegging og tilrettelegging rundt busstransport ved firmaturer. Ta kontakt så hjelper vi deg å planlegge transporten!
Leie buss til bryllup

Felles busstransport ved bryllup

I forbindelse med bryllup kan det å leie buss gjøre planleggingen enklere. Vi hjelper med felles transport til vielsen og videre til festlokalet. På denne måten kan bryllupsgjestene enkelt komme seg til og fra bryllupet og festen, uten å være avhengig av bil.
Bussturen er også med på å skape en felles opplevelse. Dersom brudeparet trenger tid til fotografering, kan man også benytte bussturen til sightseeing eller felles arrangementer.
Et bryllup omfatter gjerne mye logistikk, både med arrangementet, men også ved transport av gjestene. Oslobuss har lang erfaring med bussutleie i forbindelse med bryllup. Ta kontakt, så hjelper vi deg med planleggingen!
Leie buss til skoletur

Korte eller lange skoleturer?

For skoleklasser vil det å leie buss, ofte være praktisk i forbindelse med ekskursjoner og skoleturer. Dette gjelder om elevene skal besøke museer eller severdigheter i nærområdet, men også om de skal på leirskole eller andre lengre utflukter.
Vi har bred erfaring med busstransport for skoleturer, både i Norge, og i Europa. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med siste generasjons EEV-miljømotorer.
Bussene er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter, og det er også mulighet for Wifi, slik at elevene kan benytte nett under turen. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med å planlegge skoleturen!
Leie buss for idrettslag og organisasjoner

Buss til idrettslag og organisasjoner

Oslobuss kan hjelpe idrettslaget med transport til cup og turneringer både i inn- og utland. Dette vil forenkle transporten betraktelig, samtidig som man skaper samhold i laget.
For unge idrettsutøvere vil det å leie buss samtidig gjøre laget mindre avhengige av transport fra foreldre og foresatte. Vi gjør også avtaler med profesjonelle idrettslag rundt transport til bortekamper.
Ved siden av idrettslag, tilbyr vi også busstransport for ulike organisasjoner og foreninger. Dette kan være speidergrupper, korps, interesseorganisasjoner og pensjonistgrupper.

Leie av elektriske turbusser

Våre nye elektriske turbusser

Som det første turbilselskapet i Nord-Europa, tilbyr Oslobuss nå leie av helelektriske turbusser med sjåfør. Dette som en del av vår satsing mot utfasing av fossildrevne busser.
Bussene gir bedre luftkvalitet, mindre støy, og en mer behagelig og stillegående reise. Dette gjør samtidig at våre kunder har mulighet for leie av moderne og miljøvennlige busser.
Leie minibuss med eller uten sjåfør

Leie av minibuss

For mindre grupper tilbyr vi også leie av minibuss med sjåfør. Våre moderne og luksuriøse minibusser er skreddersydd for mindre grupper, og egner seg godt til befaring, sightseeing, dagsturer, eller høytidelige anledninger.
Våre minibusser har kapasitet for opptil 19 personer, og kan også benyttes av personer med behov for spesialtransport. Bussene har dobbelt klimaanlegg, regulerbare stoler, god benplass, mulighet for gratis Wifi (må bestilles) samt mikrofon med guidesete.

Vanlige fasiliteter

God bagasjeplass
God bagasjeplass
Mikrofon
Mikrofon
Integrert barnesete
Integrert barnesete
Dette kan du også be om til turen
Wifi
Wifi
Spesialtransport
Spesialtransport
Catering
Catering
Guide
Guide
Turkoordinator
Turkoordinator
Toalett
Toalett

Priseksempler

Priser inkludert mva og bompenger
Coffee icon
Oslo S - Gardermoen
50 stk
Til flyplassen
4000,-
Coffee icon
Oslo S - Hemsedal
50 stk
Til fjells
13500,-
Coffee icon
Oslo S - Kistefoss museum
50 stk
Kultur
7500,-

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt