Leie buss for idrettslag

Felles busstransport for sport- og idrettslag

For et idrettslag kan det å komme seg på bortekamper, turneringer og tilsvarende arrangementer være en utfordring. Ved å leie en felles buss får man samlet hele idrettslaget, og slipper dermed å koordinere biler og sjåfører.

Oslobuss samarbeider med flere idrettslag, der vi transporterer spillerne til sportsarrangementer i hele landet. Felles buss er med på å skape samhold i laget, samtidig som spillerne er mer uthvilt til kampstart.
Leie buss idrettslag

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar
Leie buss idrettslag

Leie av buss for idrettslag

Oslobuss kan hjelpe idrettslaget med transport til cup og turneringer både i inn- og utland. Dette vil forenkle transporten, samtidig som man skaper samhold i laget.

For unge idrettsutøvere vil leie av buss samtidig gjøre laget mindre avhengige av transport fra foreldre og foresatte. Vi gjør også oppdrag med profesjonelle idrettslag knyttet til transport til kamper og treningsturer.

Les mer: Leie buss
Fotball - Håndball - Ishockey

Fotball / Ishockey / Håndball

Vi samarbeider med alle typer idrettslag. Dette omfatter transport med buss for eksempelvis fotball-, ishockey- og håndballag. Vi jobber også med grupper av spillere og utøvere innen andre idrettsgrener.

Her tilbyr vi transport til bortekamper og ulike turneringer og arrangementer. Vi tilbyr også busstransport knyttet til treningsleir i inn- og utland, samt andre sosiale aktiviteter.
Turbusser med 50-60 seter

Turbusser med 50-60 seter

Vår busspark består av moderne turbusser som holder en høy standard. Bussene kommer med toalett, justerbare hvilestoler, leselys, aircondition, kjøleskap og kaffemaskin. Dette gjør at dere kan slappe av og nyte turen, mens vår sjåfør transporterer dere trygt til destinasjonen.

Våre turbusser har god bagasjeplass, men si gjerne ifra om dere har ekstra behov knyttet til sportsutstyr. Vår turavdeling bistår gjerne i planleggingsprosessen og kan organisere bespisning, guide eller hotellopphold til konkurransedyktige priser.
Mikrofon for trener

Wifi og mikrofon

For lengre turer kan det ofte være nødvendig med litt underholdning ombord. Våre busser har derfor mulighet til å tilby Internett gjennom 4G Wifi. Dette må bestilles og klargjøres på forhånd.
Bussene har også eget guidesete med mulighet til mikrofon, slik at trener eller andre har mulighet til lettere å kunne kommunisere med spillerne underveis.

Vår visjon: Trygghet hele veien

Trygghet hele veien pryder alle våre busser med store bokstaver. For oss handler det om mye mer enn en trygg reise, for det er for oss en selvfølge.

Som kunde skal du være trygg gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til dere er framme ved destinasjonen.

Trygghet er også viktig om bord. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter.
Om Oslobuss

Om Oslobuss AS

Oslobuss AS ble startet opp i 2002 under navnet Oslo Bussutleie. Siden den tid har vi vokst til å bli et av Østlandets største busselskap, og transporterte i 2019 over 1.2 millioner passasjerer.

Selskapet tilbyr leie av buss til private og profesjonelle kunder. Vi samarbeider med skoler og barnehager, offentlig sektor, store og små bedrifter, idrettslag og organisasjoner. Vi tilbyr også leie av buss og minibuss knyttet til private arrangementer som bryllup og ulike utflukter.

Leie av buss til idrettslag er i dag en sentral del av våre tjenester, der vi samarbeider med flere faste klubber og foreninger. Dette i forbindelse med leie av buss til cup, turneringer, bortekamper, treningsleir, og sosiale turer og arrangementer.

Vanlige fasiliteter

God bagasjeplass
God bagasjeplass
Mikrofon
Mikrofon
Integrert barnesete
Integrert barnesete
Dette kan du også be om til turen
Wifi
Wifi
Spesialtransport
Spesialtransport
Catering
Catering
Guide
Guide
Turkoordinator
Turkoordinator
Toalett
Toalett

Priseksempler

Priser inkludert mva og bompenger
Coffee icon
Oslo S - Gardermoen
50 stk
Til flyplassen
4000,-
Coffee icon
Oslo S - Hemsedal
50 stk
Til fjells
13500,-
Coffee icon
Oslo S - Kistefoss museum
50 stk
Kultur
7500,-

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt