Leie buss bryllup

Felles busstransport ved bryllup

Et bryllup kan ofte være krevende å planlegge, og mange brikker skal falle på plass. Planleggingen omfatter ofte mye logistikk, både med selve arrangementet, men også rundt transport av gjestene.

Oslobuss har gjennom mange år bidratt med transport knyttet til bryllup. Her kan vi stille med buss og sjåfør mellom de ulike aktivitetene gjennom dagen. Når dagen er over, kan gjestene transporteres til avtalt hotell, trafikknutepunkt, eller annen egnet destinasjon.
Leie buss bryllup

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar
Leie buss bryllup

Busstransport for bryllupsgjestene

Koordinering av felles buss til bryllupet vil ofte være en praktisk løsning. Mange av gjestene har kanskje ikke tilgang på bil selv, mens andre ønsker å la bilen stå.

Leie av buss til bryllupet gir samtidig mulighet for lettere å arrangere seremoni og bryllupsfest med større avstand mellom lokalene. På denne måten vil brudeparet ha mer fleksibilitet rundt hvor vielsen, middagen og festen skal holdes.

Les mer: Leie buss
Korte og lange transportetapper

Korte og lange transportetapper

Behovet for buss i forbindelse med bryllup, kan variere for de ulike arrangementene. For enkelte er det ønskelig med leie av buss for kortere transporetapper i samme by, mens andre ønsker busstransport for lengre strekninger.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med å skreddersy en løsning som passer deres ønsker for dagen. Her vil vi se på hvor mange bryllupsgjester som ønsker transport, de ulike etappene, samt hvilke tidspunkt som vil være aktuelle.
Leie buss pris

Ofte rimeligere enn forventet

Vår erfaring er at det å leie buss i forbindelse med bryllup, ofte er betydelig rimeligere enn det kunden i utgangspunktet forventet. Det kan derfor være lurt å ta kontakt med oss tidlig, slik at dere kan få et estimat for kostnaden knyttet til busstransport.

Oslobuss opererer med konkurransedyktige priser, slik at det å leie buss til arrangementer skal oppleves som et rimelig og fornuftig alternativ.
Turbusser og minibusser

Transport for mindre og større grupper

Vår bilpark består av minibusser og turbusser i ulike størrelser. Våre minibusser kommer i utgaver med 16 og 19 seter, og egner seg godt for transport av mindre grupper.

Vi har også turbusser i utgaver med 50 og 60 seter. Bussene kommer med toalett, justerbare hvileseter og guidesete med mikrofon. Det er som regel våre turbusser som benyttes til transport knyttet til bryllup.

For større grupper som skal på lengre transportetapper har vi også dobbeltdekkere med plass til opp til 94 passasjerer.
Trygghet hele veien

Vår visjon: Trygghet hele veien

Trygghet hele veien pryder alle våre busser med store bokstaver. For oss handler det om mye mer enn en trygg reise, for det er for oss en selvfølge.

Som kunde skal du være trygg gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til dere er framme ved destinasjonen.

Trygghet er også viktig om bord. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter.
Turbuss til bryllup

Om Oslobuss

Oslobuss AS ble startet opp i 2002 under navnet Oslo Bussutleie. Siden den tid har vi vokst til å bli et av Østlandets største busselskap, og transporterte i 2019 over 1.2 millioner passasjerer.

Selskapet tilbyr leie av buss til private og profesjonelle kunder. Vi samarbeider med skoler og barnehager, offentlig sektor, store og små bedrifter, idrettslag og organisasjoner. Vi tilbyr også leie av buss og minibuss knyttet til private arrangementer som bryllup og ulike utflukter.

Leie av buss til bryllup er en sentral del av Oslobuss sine oppdrag. Her tilbyr vi skreddersydde løsninger for busstransport mellom vielsen, middag og bryllupsfest, samt transport til egnet destinasjon etter festen.

Vanlige fasiliteter

God bagasjeplass
God bagasjeplass
Mikrofon
Mikrofon
Integrert barnesete
Integrert barnesete
Dette kan du også be om til turen
Wifi
Wifi
Spesialtransport
Spesialtransport
Catering
Catering
Guide
Guide
Turkoordinator
Turkoordinator
Toalett
Toalett

Priseksempler

Priser inkludert mva og bompenger
Coffee icon
Oslo S - Gardermoen
50 stk
Til flyplassen
4000,-
Coffee icon
Oslo S - Hemsedal
50 stk
Til fjells
13500,-
Coffee icon
Oslo S - Kistefoss museum
50 stk
Kultur
7500,-

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt