Leie minibuss med sjåfør

Effektiv transport for mindre grupper

Bli transportert i en av våre komfortable og luksuriøse minibusser. Bilene er skreddersydd for mindre grupper og er spesielt godt egnet til befaring, sightseeing, dagsturer eller til høytidelige anledninger. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller ytterligere informasjon. Hos oss kan du leie minibuss med sjåfør, til konkurransedyktige priser.

Det går også å leie minibuss uten sjåfør.
Leie minibuss med såfør

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt

Våre minibusser

Minibuss 16 seter

Minibuss 16 seter

Minibussene er utstyrt med 16 komfortable justerbare stoler. De har svært god bagasjeplass, spesialdesignet for grupper som som har behov for god plass. Minibussen kan enten leies med eller uten sjåfør.
Minibuss 19 seter

Minibuss 19 seter

Er din gruppe akkurat for liten for en stor buss og litt for stor for en minibuss? Da er dette løsningen for deg. Minibussen har 19 komfortable justerbare stoler. Den har noe mindre bagasjeplass, men vi har spesialbygde bagbasjehengere som kan benyttes ved behov.
Spesialtransport

Spesialtransport

Vi har minibusser med kapasitet til å transportere inntil tre rullestoler samtidig. Minibussen har rampe og vi stiller med kvalifisert personell med kompetanse på denne type transport.