Om leie av bussTurbussEL-TurbussRutebuss/shuttleVIP transportminibuss m/ sjåførminibuss u/ sjåfør

Turbuss
– i både inn- og utland

Har ditt lag eller forening behov for turbuss i forbindelse med et arrangement? Vi utfører persontransport både for privatpersoner og for privat- og offentlig sektor. Og vi kan ta dere med på tur i både inn- og utland. Gjennom våre agentavtaler kan vi også tilby gunstige ferjebilletter til passasjerer som reiser med oss. Vår turavdeling bistår gjerne i planleggingsprosessen og kan organisere bespisning, guide eller hotellopphold til konkurransedyktige priser.

Våre turbusser holder høy standard og er utstyrt med siste generasjons EEV-miljømotorer.

Våre turbusser

Turbusser (50-60 seter)

En standard turbuss har normalt 50 seter inkludert guidestol. Vi har også større busser som kan ta inntil 60 personer. Bussene har god bagasjekapasitet, toalett, justerbare hvilestoler for å nevne noe.

Dobbeldekker (94 seter)

Våre dobbeltdekkere har kapasitet for inntil 94 personer. Denne er ideell dersom du har behov for å frakte et større antall mennesker på en rask, effektiv og komfortabel måte. Bussene har god bagasjekapasitet, toalett og justerbare hvilestoler for å nevne noe

El-turbusser (50 seter)

Vi har nå fått elbusser i vår busspark og vi er i gang med å erstatte fossildrevende busser med helelektrisk alternativ som er like godt, med enda høyere komfort. Bussene har foreløpig ikke toalett, men har alt annet utstyr som en ordinær turbuss. Les mer om våre el-turbusser her.

Fasiliteter om bord

Sikkerhet og komfort

Trepunkts sikkerhetsseler, Regulerbare hvilestoler, Aircondition (dyser over hvert sete), Toalett, Leselys, Kjøleskap, Kaffemaskin, DVD, Mikrofon.

Vær tilkoblet under reisen

Vi tilbyr 4G trådløst nettverk for de kundene som ønsker dette. Du må gi beskjed om at du ønsker dette ved bestilling av din reise.

Catering

Vår catering om bord-meny inneholder en valgfri baguette, sandwich eller wrap sammen med mineralvann eller juice. All mat lages/tilberedes samme dag med ferske råvarer (gjelder ikke lørdag, søndag og avreise mandag før kl 09.00).
Alle priser er eks 15% mva. Kaffen er gratis. Inkludert i våre menyer er også serveringsbrett og bestikksett.

Mer info og meny her