Leie buss til skoletur

Busstransport til klassetur og leirskole

Bussturen er ofte en sentral del av en skoletur, og er med på å skape en felles opplevelse for elevene. OsloBuss har bred erfaring med transport knyttet til skoleturer. Her transporterer vi skoleklasser i forbindelse med kortere dagsturer og ekskursjoner, samt til leirskoler i hele landet.

Våre turkoordinater har erfaring med busstransport til de fleste av landets leirskoler, og kan dermed hjelpe med planleggingen. Vi har moderne turbusser, utstyrt med toalett, mikrofonsystem, mulighet for Wifi, god bagasjeplass og heis til rullestol.

SKOLETURER I OSLO OG PÅ ØSTLANDET

Klassetur med felles buss

En klassetur gir elevene mulighet for nye opplevelser, og er også en spennende måte å tilegne seg ny kunnskap på. Samtidig gir klasseturen elevene mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, også utenfor klasserommet.

OsloBuss AS har lang erfaring med busstransport knyttet til klasseturer både i Oslo, og på Østlandet for øvrig. Her kan vi transportere elevene til og fra destinasjonssted, eller stille med buss tilgjengelig hele skoledagen. Vi kan også bistå rundt lengre skoleturer både i inn- og utland.

Les mer: Leie buss

LEIRSKOLER I HELE LANDET

Busstransport til leirskole

En skoletur det er knyttet ekstra mye spenning til er leirskolen. Turen består av nye opplevelser, bedre kjennskap til naturen, og man får mulighet til å knytte nye bekjentskaper.

Leirskoleopplevelsen starter som regel meden lengre busstur, og det er derfor ønskelig å gi elevene en trygg og behagelig reise. OsloBuss AS har gjennom årene bygget opp en lang erfaring med busstransport til de fleste av landets leirskoler.

Turen planlegges med våre turkoordinatorer, som bistår med assistanse rundt tilrettelegging av turen, inkludert matpauser underveis.

VÆR TILKOBLET UNDERVEIS

Wifi og mikrofon

For lange reiser kan det være nødvendig med litt underholdning. Våre busser har derfor mulighet til å tilby Internett gjennom 4G Wifi. Dette må bestilles og klargjøres på forhånd.

For klasseturer og skoleturer kan det være lurt å begrense skjermbruk på reisen. Dette da mange ikke er vant til lengre bussreiser. B

ussene har også mulighet til mikrofon, slik at klasseforstander og andre ansvarspersoner har mulighet til lettere å kunne kommunisere med elevene underveis.

VÅR VISJON

Trygghet hele veien

Trygghet hele veien pryder alle våre busser med store bokstaver. For oss handler det om mye mer enn en trygg reise, for det er for oss en selvfølge.

Som kunde skal du være trygg gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til dere er framme ved destinasjonen.

Trygghet er også viktig om bord. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter.

HJELP TILPLANLEGGINGEN

Erfarne turkoordinatorer

For å få den beste turopplevelsen, anbefaler vi at dere tidlig tar kontakt med våre turkoordinater. Her benytter vi vår erfaring og bistår med planleggingen rundt leie av buss til klasseturen.

Selv om våre busser har god bagasjeplass, kan det fortsatt være begrensninger. Dette spesielt om elevene skal ha med ekstrautstyr som sovepose og liggeunderlag, skiutstyr og annet. Si derfor ifra om dere skal ha med ekstra bagasje! En sentral del av prosessen er også planlegging av eventuelle matpauser, bestilling av Wifi og mikrofon, tilrettelegging for elever med spesialbehov, etc.

VI SATSER PÅ MILJØ

Elektriske turbusser

Som en del av vår miljøsatsing harOsloBuss AS i dag flere elektriske turbusser. De elektriske bussene benyttes hovedsakelig til skoletransport for elever i Oslo-området, men er også tilgjengelig til leie for klasseturer og skoleturer.

Vi vet at mange elever er opptatt av miljøvern, og dette kan derfor også være et lærerikt element. Samtidig gir våre elektriske turbusser mindre støy og en mer stillegående og behagelig reise. Les om våre elektriske turbusser.

litt om oss

Om OsloBuss AS

OsloBuss AS ble startet opp i 2002 under navnet Oslo Bussutleie. Siden den tid har vi vokst til å bli et av Østlandets største busselskap, og transporterte i 2019 over 1.2millioner passasjerer.

Selskapet tilbyr leie av buss til private og profesjonelle kunder. Vi samarbeider med skoler og barnehager, offentlig sektor, store og små bedrifter, idrettslag og organisasjoner. Vi tilbyr også leie av buss og minibuss knyttet til private arrangementer som bryllup og ulike utflukter.

Leie av buss til skoleturer og klasseturer er en sentral del av OsloBuss sine oppdrag. Her tilbyr vi busstransport knyttet til lokale ekskursjoner samt til leirskole og utenlandsturer.