Om leie av bussTurbussEL-TurbussRutebuss/shuttleVIP transportminibuss m/ sjåførminibuss u/ sjåfør

Reis med Nord-Europas første helelektriske turbuss!

Som det første busselskapet i Norge har vi nå startet utfasingen av fossildrevne busser og tatt i bruk helelektriske turbusser. Våre kunder og samfunnet forøvrig forventer en grønn miljøprofil og vi tror en satsning for dette både vil komme oss, kundene og samfunnet tilgode. Vi ønsker å bidra med vårt i det grønne skiftet.

Bærekraftig mobilitet

Velkommen til framtidens transportløsning

Vi er i førersetet i Norge for innføring av elektrisk og utslippsfri persontransport for det kommersielle markedet. Våre første elektriske turistbusser er allerede i full drift og vi har store ambisjoner for fremtiden.

Bærekraftig mobilitet

Hvorfor velge el?

Vi håper våre kunder vil sette pris på busser som vil gi bedre luftkvalitet, mindre støy, og en mer behagelig og stillegående reise.

Bærekraftig mobilitet

Moderne og miljøvennlig

Kontakt oss for et tilbud, på faste oppdrag eller enkeltturer.

Fasiliteter om bord

Sikkerhet og komfort

Trepunkts sikkerhetsseler, Regulerbare hvilestoler, Aircondition (dyser over hvert sete), Toalett, Leselys, Kjøleskap, Kaffemaskin, DVD, Mikrofon.

Vær tilkoblet under reisen

Vi tilbyr 4G trådløst nettverk for de kundene som ønsker dette. Du må gi beskjed om at du ønsker dette ved bestilling av din reise.

Catering

Vår catering om bord-meny inneholder en valgfri baguette, sandwich eller wrap sammen med mineralvann eller juice. All mat lages/tilberedes samme dag med ferske råvarer (gjelder ikke lørdag, søndag og avreise mandag før kl 09.00).
Alle priser er eks 15% mva. Kaffen er gratis. Inkludert i våre menyer er også serveringsbrett og bestikksett.

Mer info og meny her