Buss til bryllup

Gunstige avtaler for faste kunder

Vi tilbyr gunstige rammeavtaler for kunder med behov for transport på både fast og sporadisk basis. Våre pålitelige rutebuss- og shuttle-tjenester er benyttet av anerkjente organisasjoner som Forsvaret, Universitetet i Oslo, IKEA, Helse Sør-Øst, Politiet og VY. Vi er stolte av å kunne transportere hele 3500 passasjerer hver dag gjennom disse avtalene. Denne typen transport bidrar til økt tilgjengelighet, enten det er for et travelt kjøpesenter eller en travel arbeidsplass. Vi er også stolte av våre regelmessige oppdrag for ulike skoler og idrettslag, hvor vi sikrer trygg transport til ønskede destinasjoner både innenlands og utenlands.
Ved å velge oss som din transportpartner, kan du nyte en rekke fordeler. Våre gunstige avtaler sikrer deg konkurransedyktige priser og en pålitelig service som oppfyller dine spesifikke transportbehov. Vi tilbyr en moderne og komfortabel flåte av utslippsfrie busser, samt erfarne og vennlige sjåfører som setter sikkerhet og kundetilfredshet i høysetet.
Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine transportkrav og opprette en gunstig rammeavtale som passer dine behov. Vi ser frem til å bli din foretrukne transportpartner og bidra til effektive og behagelige reiseopplevelser for deg og dine kunder, ansatte, studenter eller idrettsutøvere.

Vanlige fasiliteter

God bagasjeplass
God bagasjeplass
Mikrofon
Mikrofon
Integrert barnesete
Integrert barnesete
Dette kan du også be om til turen
Wifi
Wifi
Spesialtransport
Spesialtransport
Catering
Catering
Guide
Guide
Turkoordinator
Turkoordinator
Toalett
Toalett

Priseksempler

Priser inkludert mva og bompenger
Coffee icon
Oslo S - Gardermoen
50 stk
Til flyplassen
4000,-
Coffee icon
Oslo S - Hemsedal
50 stk
Til fjells
13500,-
Coffee icon
Oslo S - Kistefoss museum
50 stk
Kultur
7500,-

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar