Sport og idrettslag

Lad opp på veien

Planlegger klubben å reise på kamp, turnering eller treningsleir? Våre moderne og trygge busser er perfekte for idrettslag og sportsklubber som trenger pålitelig og komfortabel transport til kamper, cuper og andre arrangementer. Samme om dere er et lite idrettslag eller en stor sportsklubb, har vi busser som matcher deres behov. Med god atmosfære og plass til å slappe av, sosialisere og lade opp, frakter vi laget med topp komfort. Enten dere skal til en enkeltkamp eller en flerdagers turnering, skreddersyr vi transportløsningen for å passe til deres planer. Vi er også fleksible med henting og levering, og tar hensyn til kamptidspunkter og andre logistikkelementer.
Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere deres spesifikke behov og ønsker når det gjelder busstransport for idrettslag og sportsklubber. Vi ser frem til å være en pålitelig reisepartner og bidra til at dere får ladet opp, hvilt og restituert om bord.

Tilvalg som kan tilrettelegges for turen din

Lagets navn på busskiltet

Enkelt og praktisk å bli møtt med lagets navn i bussens skiltkasse.

Vannservering

På varme dager, kan det være godt med en flaske med vann på reisen. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon om tilgjengelighet og priser.

Spesialtransport

Flere av våre busser og minibusser er tilpasset transport av rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon.

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar