Buss til flyplass

Komfortabelt, trygt og miljøvennlig til og fra flyplassen

Våre hyggelige, erfarne og serviceinnstilte sjåfører sikrer at du når frem i tide og uten stress. Flyplasstransport med oss er skreddersydd for å imøtekomme dine ønsker og behov.
Reis komfortabelt, trygt og miljøvennlig med oss til og fra flyplassen. La oss ta vare på transporten, slik at du kan fokusere på å starte eller avslutte reisen din på best mulig måte. Vi ser frem til å gi deg en problemfri og behagelig reiseopplevelse.

Her er hva vi tilbyr

  • Komfortable turer: Våre moderne busser er utstyrt med komfortable seter og fasiliteter som gjør reisen til en behagelig opplevelse. Du kan slappe av, nyte turen og forberede deg på å reise videre eller å komme hjem.
  • Trygg transport: Sikkerheten til våre passasjerer er av aller største betydning. Våre erfarne sjåfører har ekspertise innen flyplasstransport og er godt kjent med de beste rutene og trafikkmønstrene. Du kan føle deg trygg på at vi tar vare på deg og bagasjen din.
  • Miljøvennlige alternativer: Vi tar ansvar for klimaet med miljøvennlige transportløsninger, og kjører 100 prosent utslippsfritt. Ved å velge oss, kan du være med på å redusere ditt eget klimaavtrykk.
  • Fleksibilitet og pålitelighet: Vi tilpasser oss dine reisebehov og sørger for at du kommer til flyplassen i god tid før avgang. Våre sjåfører er punktlige og profesjonelle, og de står klare til å hjelpe deg med bagasjen og sikre at du kommer frem uten stress eller bekymringer.

Er du reiseleder for en gruppe som skal hentes på Gardermoen?

Dette bør du sende oss i god tid for å sikre en smidig gjennomføring. Informasjonen bruker vi for å bestille plattform for bussen, få deres gruppenavn på infoskjermer på Gardermoen og for å kunne oppdatere reiseleder og sjåfør underveis.
  • Flightnummeret deres, alternativt siste fly som ankommer

  • Gruppenavn til infotavlene på OSL

  • Kontaktinformasjon til en som er med på bussen

Tilvalg som kan tilrettelegges for turen din

Mat og drikke

Ønsker dere enkel bevertning på bussen? Det kan vi ordne for dere.

Ekstra bagasjeplass

Har dere ekstra mye bagasje? Vi kan organisere ekstra bagasjebil eller tilhenger ved behov.

Spesialtransport

Sitter noen i reisefølget i rullestol, eller har dere andre behov for assistanse? Gi oss beskjed, så stiller vi med erfarent personell og busser med universell utforming.

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt