Illustrasjonsbilde hender som holdes

En ting mindre å stresse med før bryllupet

Vi har god erfaring med transport i forbindelse med bryllup, og kan stille med buss og sjåfør mellom de ulike aktivitetene gjennom hele dagen. Når dagen er over, kan gjestene transporteres til avtalt hotell, trafikknutepunkt eller annen egnet destinasjon.
La oss ta hånd om logistikken for transporten på bryllupsdagen din, slik at du kan være 100 prosent til stede og nyte den spesielle dagen. Kontakt oss for å diskutere dine spesifikke behov. Vi ser frem til å være en del av ditt bryllup og tilby sømløs transport for deg og gjestene dine.

Her er hva vi tilbyr

  • Pålitelig service: Vi forstår viktigheten av punktlighet på bryllupsdagen. Våre profesjonelle sjåfører stiller presis til hvert sted og sørger for at alt går som planlagt
  • Komfortable busser: Våre busser er utstyrt med komfortable seter, air condition og andre fasiliteter som sikrer en behagelig og hyggelig reise for gjestene.
  • Skreddersydde ruter: Vi samarbeider tett med deg for å lage en tilpasset transportplan som passer til ditt bryllupsprogram. Enten du trenger transport fra vielsen til mottakelsen, eller fra mottakelsen til festen, tilpasser vi oss dine spesifikke behov og preferanser.
  • Fleksibilitet for gjestene: Vi forstår at gjestene dine kan ha ulike overnattingssteder eller destinasjoner etter bryllupet. Vår fleksible service gjør det mulig å slippe av gjestene på deres foretrukne hoteller, trafikknutepunkt eller andre avtalte steder. Dette sikrer at alle blir godt ivaretatt og kan slappe av uten å bekymre seg for egen transport.

Noen råd på veien

Et bryllup kan ofte være krevende å planlegge, og mange brikker skal falle på plass. Planleggingen omfatter ofte mye logistikk, både med selve arrangementet, men også rundt transport av gjestene. Spør hvis du lurer, vi hjelper gjerne.
  • La noen andre stå som kontaktperson for transporten den store dagen.

  • Det tar ofte lenger tid enn man tror. Ta høyde for bildetaking og mingling når dere planlegger.

  • Se hvor bussene er i sanntid på mobilen

Tilvalg som kan tilrettelegges for turen din

Deres navn på busskiltet

Det er alltid gøy å bli møtt med bruden og brudgommens navn (eller bryllupets temanavn) på bussen

Mat og drikke

Ønsker dere enkel bevertning på bussen? Det kan vi ordne for dere.

Spesialtransport

Sitter noen i reisefølget i rullestol, eller har dere andre behov for assistanse? Gi oss beskjed, så stiller vi med erfarent personell og busser med universell utforming.

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt