Om leie av bussTurbussEL-TurbussRutebuss/shuttleVIP transportminibuss m/ sjåførminibuss u/ sjåfør

Leie av minibuss med sjåfør:

Effektiv transport for mindre grupper

Bli transportert i en av våre komfortable og luksuriøse minibusser. Bilene er skreddersydd for mindre grupper og er spesielt godt egnet til befaring, sightseeing, dagsturer eller til høytidelige anledninger. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller ytterligere informasjon. Hos oss kan du leie minibuss med sjåfør, til konkurransedyktige priser.

Det går også å leie minibuss uten sjåfør.

Våre minibusser

Minibuss 16-seter

Minibussene er utstyrt med 16 komfortable justerbare stoler. De har svært god bagasjeplass, spesialdesignet for grupper som  som har behov for god plass. Minibussen kan enten leies med eller uten sjåfør.

Minibuss 19-seter

Er din gruppe akkurat for liten for en stor buss og litt for stor for en minibuss? Da er dette løsningen for deg. Minibussen har 19 komfortable justerbare stoler. Den har noe mindre bagasjeplass, men vi har spesialbygde bagbasjehengere som kan benyttes ved behov

Spesialtransport

Vi har minibusser med kapasitet til å transportere inntil tre rullestoler samtidig. Minibussen har rampe og vi stiller med kvalifisert personell med kompetanse på denne type transport.

Fasiliteter om bord i våre minibusser

God bagasjeplass

Minibussene er forlenget med 45 cm for å gi et ekstra stort bagasjerom. Bussene egner seg godt for lag og foreninger som stiller krav om god bagasjeplass. I tillegg er det fabrikkmontert vegg, slik at bagasjen fint kan stables i høyden. Vi har spesialbygde bagbasjehengere som kan leies ved behov uten ekstra kostnad.

Integrert barnesete

Bildet viser et av enkeltsetene med armlener beregnet for både små og store passasjerer. Raskt og enkelt forvandles det fra å være et fullverdig voksensete med trepunkts sikkerhetsbelte til å bli et solid barnesete, som kan dreies slik at det kan stå både med- og mot kjøreretningen. Ta kontakt for mer informasjon.

Øvrig utrustning

  • Dobbelt klimaanlegg
  • Individuelt regulerbare stoler
  • God benplass
  • Gratis 4G Wifi (må bestilles)
  • Trepunkts sikkerhetsbelter
  • Mikrofon og eget guidesete

Sikkerhet og komfort

Vi har høyt fokus på  sikkerhet og komfort og stiller strenge krav til våre sjåfører. Når du reiser med oss skal du oppleve sjåfører med høyt fokus på kjørestil, kvalitet og service.

Wifi

Vi tilbyr 4G trådløst nettverk for de kundene som ønsker dette. Dette må du gi beskjed om at du ønsker ved bestilling av din reise.

Catering

Vår catering om bord-meny inneholder en valgfri baguette, sandwich eller wrap sammen med mineralvann eller juice. All mat lages/tillberedes samme dag med ferske råvarer (gjelder ikke lørdag, søndag og avreise mandag før kl 09.00).

Alle priser er eks 15% mva. Kaffen er gratis. Inkludert i våre menyer er også serveringsbrett og bestikksett.

Mer info og meny her