om Våre tjenesterSightseeingGruppereiserrutebuss og Faste oppdrag
SpesialtransportCatering ombordReklamekampanjer

Din totalleverandør innen persontransport

Vi tilbyr persontransport med turbusser, minibusser og rutebusser. Vi har dessuten flere kjøretøy med universell utforming, som gjør oss kapable til spesialtransport av f.eks. rullestolbrukere. Har du behov for faste transporttjenester eller trenger du busstjenester i forbindelse med et arrangement, har vi busser som dekker ethvert behov – uansett størrelse på oppdraget.

Vi tilbyr sightseeing med guider, og vi har egne VIP-transporter for mindre grupper, både eksklusive minibusser og en limousin. Vi kan dessuten tilby både catering og 4G wifi ombord. Se ellers menyen til venstre for å lese mer om alt vi kan tilby.

Faste oppdrag og shuttletrafikk

Vi kan utføre oppdrag på fast eller sporadisk basis

Vi utfører daglige shuttle-tjenester og frakter i snitt 3500 passasjerer hver dag. Denne type transport bidrar til økt tilgjengelighet, enten det er for et kjøpesenter eller en arbeidsplass. Vi utfører oppdrag for en rekke skoler og idrettslag som fraktes til ønskede bestemmelsessteder, hver dag – året rundt!

langreiser

Busstransport i inn- og utland

Skal ditt lag eller forening på utenlandsreise, eller har behov for transport i forbindelse med et seminar? Vi har minibusser og turbusser med setekapasitet fra 16-60 seter. Bussene er utstyrt med 3-punkts sikkerhetsseler, aircondition, 4G wifi, toalett, DVD, kjøleskap og kaffemaskin.Ta kontakt for en uforpliktende samtale!