om Våre tjenesterSightseeingGruppereiserrutebuss og Faste oppdrag
SpesialtransportCatering ombordReklamekampanjer

Rutebusser og shuttle-tjenester – gunstige avtaler for faste kunder

Vi tilbyr konkurransedyktige rammeavtaler for kunder som har behov for transport på fast (eller mer sporadisk) basis. Forsvaret, Universitetet i Oslo, IKEA, Helse Sør-Øst, Politiet og VY er eksempler på kunder som er faste kontraktspartnere og benytter seg av våre rutebuss- och shuttle-tjenester. Vi frakter i snitt 3500 passasjerer hver dag på denne måten. Denne type transport bidrar til økt tilgjengelighet, enten det er for et kjøpesenter eller en arbeidsplass. Vi utfører også jevnlige oppdrag for en rekke skoler og idrettslag som fraktes til ønskede bestemmelsessteder i inn- og utland.

Har du behov for arbeidskjøring?

Vi har god kompetanse på arbeidskjøring og kan skreddersy et opplegg for deres virksomhet. Vi frakter over 1500 personer daglig til og fra skole og arbeid og har fokus på høy kvalitet og leveranse over tid.

Tilbringerbusser sikrer flere besøkende

Vurderer ditt kjøpesenter å sette opp tilbringerbusser? Vi har god erfaring på dette området og kan skreddersy et opplegg basert på deres ønsker og behov.

Behov for å frakte et stort antall mennesker?

OsloBuss disponerer rutebusser som kan frakte opp til 110 personer samtidig. Vi har god kompetanse og erfaring på transport til og fra store konferanser, konserter og festivaler. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.