OsloBuss støttespiller for Kolbotn fotballklubb

Pressemelding

Filip Eijerstam

OsloBuss AS blir en del av Kolbotn-familien!

Selskapet med hovedbase i Oslo blir transportpartner ikke bare for Kolbotn Toppfotball, men hele idrettslaget med rundt 4000 medlemmer. De går også inn som tittelsponsor for den nye sommercupen klubben skal avholde den 17-19. juni med navnet OsloBuss Cup.

– Vi kjører mye idrett, lag på tur og slikt. Så det å kunne være med på å gi noe tilbake til kvinnefotballen, og til bredden føler vi er en fin ting. Lag er jo ofte ute på reise, med en mor eller fra som kjører, og alle har vel den historien fra da de var yngre selv, hvor stas det er å være med på busstur. Det gir ofte en større lagfølelse og bedre samhold enn hvis alle tar hver sin bil. Du deltar ikke bare på en cup alene, men du reiser til og fra cupen sammen med vennene og laget ditt, sier daglig leder i OsloBuss, Fredrik Eijerstam.

– Vi er glade for at vi har funnet en partner med like ambisiøse klimamål som oss selv. Vi satser tungt på el-busser, nullutslipp, og vår egen ladepark med solceller og vindkraft. Noe Kolbotn også gjør med bygging av den nye banen med geotermisk energi. Vi synes det er litt spenstig og inspirerende å jobbe sammen med slike lag, sier Svein Busch Iversen, forretningsutvikler hos OsloBuss, før han fortsetter:

– I tillegg til miljøet satser vi også på teknologiske løsninger slik at det blir lettere for lag å reise sammen. Da slipper man å ha en foresatt som organisere hele reisen, men man melder seg enkelt og greit opp til reisen selv. Det gjør det lettere for laget og tar vekk mye administrativt arbeid.

OsloBuss er et av Østlandets største busselskaper og har et sterkt fokus på sunn drift og miljø. De er en trygg leverandør av transporttjenester som du alltid kan stole på, og de tror på langvarige relasjoner til sine kunder og samarbeidspartnere. Du kan lese mer om OsloBuss her.

Tidsriktig partner

Hovedtrener Aleksander Olsen er glad for at klubben har inngått en avtale med en tidsriktig og miljøvennlig samarbeidspartner.

– Begge parter er opptatt av bærekraft og av å ta vare på fremtiden på en miljøvennlig måte. Sett i lys av den tiden vi er inne i med store klimautfordringer finner vi OsloBuss med deres el-buss flåte som en tidsriktig samarbeidspartner og vi ser på denne avtalen som starten på et godt, trygt og bærekraftig samarbeid de neste årene og vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet sammen.

Skrevet av: Bendik Almås