Turbuss bilde

Elektrisk turbuss

Vi er i front og er på god vei til en helelektrisk busspark. Vi har med våre 18 elektriske busser stor kapasitet og evne til å gjennomføre både store og små oppdrag, helt utslippsfritt. Bussene er topp moderne og har alle fasiliteter som ordinære dieselbusser.

På tur med Oslobuss?

Vi kan ta dere med på tur i både inn- og utland. Vår turavdeling bistår gjerne i planleggingsprosessen og kan organisere bespisning, guide eller hotellopphold til konkurransedyktige priser. Vi gjennomfører oppdrag for for privat- og offentlig sektor, samt for privatpersoner.
  • Vi kan frakte opptil 900 passasjerer samtidig - helt utslippsfritt

  • Ved større gjennomføringer kan vi stille med trafikkoordinator

  • Kvalitetsorienterte sjåfører med lang erfaring

Tilvalg som kan tilrettelegges for turen din

Velg din egen tekst i destinasjonsskiltet!

Trenger du buss til et arrangement der du ønsker økt synlighet, eller kanskje du vil gjøre det lettere for gjestene dine å finne riktig buss blant mange andre. Spør oss om å få firmanavnet deres i skiltkassen på bussen

Mat og drikke på reisen

Ut på en lengre bussreise? Da er det hyggelig å planlegge enkel servering på turen. Gjennom vår samarbeidspartner kan vi organisere baguetter og mineralvann. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon

Universell utforming

Vi har busser som er tilrettelagt for transport av rullestolbrukere. Spør oss om hjelp til å velge korrekt buss basert på deres ønsker og behov.

Hvor vil dere reise?

Turkoordinator
Henvendelser besvares raskt
Kundeservice
Alle tilbud er uforpliktende
Bussjåfør før og under tur
Aksepter og turen er klar

Kontakt oss gjerne

Dedikerte turkoordinatorer og bussjåfører står klare for å hjelpe.
Vi er akkurat så store at vi har erfaring og kompetanse på det meste innen buss og persontransport — og samtidig ikke større enn at vi tar oss tid til å lytte og hjelpe hver enkelt skikkelig.
Kontakt