Leie buss til julebord

Kjør sammen til julebord og firmafest

Julebordet er en viktig sosial begivenhet, og noe mange ser frem til. Ved å ta buss sammen til julebordet får man samlet alle deltagerne tidlig, slik at alle kommer seg samlet til festlokalet.

Våre bussjåfører skysser deltagerne trygt frem til arrangementet. Om ønskelig kan vi også hente festdeltagerne når julebordet avsluttes, eller følge dere opp underveis.

Ved å benytte buss unngår man at deltagerne må planlegge transport selv. Samtidig får man en felles start med avreise fra arbeidsplassen, eller annen egnet møteplass.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Buss til julebordet

OsloBuss har gjennom mange år bidratt med transport i forbindelse med julebord. Vi tilbyr skreddersydde løsninger, slik at dere får gjennomført arrangementet slik dere ønsker.

Vår busspark gir mulighet for transport for små og store grupper, over korte og lange strekninger. Dette er med på å gi dere som kunde mulighet til å arrangere julebord også utenfor de faste rammene.

Les mer: Leie buss

FIRMAFEST / KICKOFF/ BLÅTUR

Sosiale arrangementer med jobben

Ved siden av julebord, tilbyr vi også leie av buss med sjåfør til andre typer firmaarrangementer. Dette kan være transport i forbindelse med firmafest, kick-off, blåturer, seminarer og annet.

Ved felles reise i buss har man mulighet til å bli bedre kjent med sine kolleger. En felles busstur sørger også for at det blir enklere med koordinering av transport og parkering.

MODERNE TURBUSSER

En behagelig transportetappe

Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med justerbare hvilestoler for en behagelig reise. Bussene har toalett ombord, god bagasjeplass, og guidesete med mikrofon.

Vi tilbyr også transport i minibuss med sjåfør. Våre minibusser kommer i utgaver med 16 og 19 seter, og egner seg godt for transport av mindre grupper.

For større grupper som skal på lengre transportetapper har vi også dobbeltdekkere med plass til opp til 94passasjerer.

HJELP TIL PLANLEGGING

Snakk med vår turkoordinator

OsloBuss har lang erfaring med transport knyttet til julebord og firmafest i Oslo og på Østlandet. Vi har god kjennskap til området og kan derfor bidra i planleggingen av transporten.

Ta kontakt med vår turkoordinator, og fortell hvilke planer dere har for kvelden. Sammen kan vi finne en praktisk løsning, slik at transporten blir effektiv og behagelig.

KONKURRANSEDYKTIGE PRISER

Ofte rimeligere enn forventet

Vår erfaring er at det å leie buss i forbindelse med julebord, ofte er betydelig rimeligere enn det kunden i utgangspunktet forventet. Det kan derfor være lurt å ta kontakt med oss tidlig, slik at dere kan få et estimat for kostnaden knyttet til busstransport.

OsloBuss opererer med konkurransedyktige priser, slik at det å leie buss til firmaarrangementer skal oppleves som et rimelig og fornuftig alternativ.

VÅR VISJON

Trygghet hele veien

Trygghet hele veien pryder alle våre busser med store bokstaver. For oss handler det om mye mer enn en trygg reise, for det er for oss en selvfølge.

Som kunde skal du være trygg gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til dere er framme ved destinasjonen.

Trygghet er også viktig om bord. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter.

litt om oss

Om OsloBuss AS

OsloBuss AS ble startet opp i 2002 under navnet Oslo Bussutleie. Siden den tid har vi vokst til å bli et av Østlandets største busselskap, og transporterte i 2019 over 1.2 millioner passasjerer.

Selskapet tilbyr leie av buss til private og profesjonelle kunder. Vi samarbeider med skoler og barnehager, offentlig sektor, store og små bedrifter, idrettslag og organisasjoner.

Vi tilbyr også leie av buss og minibuss knyttet til private arrangementer som bryllup og ulike utflukter.