Leie buss til idrettslag

Felles busstransport for sport- og idrettslag

For et idrettslag kan det å komme seg på bortekamper, turneringer og tilsvarende arrangementer være en utfordring. Ved å leie en felles buss får man samlet hele idrettslaget, og slipper dermed å koordinere biler og sjåfører.

OsloBuss samarbeider med flere idrettslag, der vi transporterer spillerne til sportsarrangementer i hele landet. Felles buss er med på å skape samhold i laget, samtidig som spillerne er mer uthvilt til kampstart.

STORE GRUPPER - ENKEL TRANSPORT

Leie av buss for idrettslag

OsloBuss kan hjelpe idrettslaget med transport til cup og turneringer både i inn- og utland. Dette vil forenkle transporten, samtidig som man skaper samhold i laget.

For unge idrettsutøvere vil leie av buss samtidig gjøre laget mindre avhengige av transport fra foreldre og foresatte. Vi gjør også oppdrag med profesjonelle idrettslag knyttet til transport til kamper og treningsturer.

Les mer: Leie buss

FOTBALL / ISHOCKEY / HÅNDBALL

Alle typer sport- og idrettslag

Vi samarbeider med alle typer idrettslag. Dette omfatter transport med buss for eksempelvis fotball-, ishockey- og håndballag. Vi jobber også med grupper av spillere og utøvere innen andre idrettsgrener.

Her tilbyr vi transport til bortekamper og ulike turneringer og arrangementer. Vi tilbyr også busstransport knyttet til treningsleir i inn- og utland, samt andre sosiale aktiviteter.  

MODERNE TURBUSSER

Turbusser med 50-60 seter

Vår busspark består av moderne turbusser som holder en høy standard. Bussene kommer med toalett, justerbare hvilestoler, leselys, aircondition, kjøleskap og kaffemaskin. Dette gjør at dere kan slappe av og nyte turen, mens vår sjåfør transporterer dere trygt til destinasjonen.

Våre turbusser har god bagasjeplass, men si gjerne ifra om dere har ekstra behov knyttet til sportsutstyr. Vår turavdeling bistår gjerne i planleggingsprosessen og kan organisere bespisning, guide eller hotellopphold til konkurransedyktige priser.

VÆR TILKOBLET UNDERVEIS

Wifi og mikrofon

For lange reiser kan det være nødvendig med litt underholdning. Våre busser har derfor mulighet til å tilby Internett gjennom 4G Wifi. Dette må bestilles og klargjøres på forhånd.

For klasseturer og skoleturer kan det være lurt å begrense skjermbruk på reisen. Dette da mange ikke er vant til lengre bussreiser. B

ussene har også mulighet til mikrofon, slik at klasseforstander og andre ansvarspersoner har mulighet til lettere å kunne kommunisere med elevene underveis.

VÅR VISJON

Trygghet hele veien

Trygghet hele veien pryder alle våre busser med store bokstaver. For oss handler det om mye mer enn en trygg reise, for det er for oss en selvfølge.

Som kunde skal du være trygg gjennom hele prosessen: Fra bestillingen gjøres til dere er framme ved destinasjonen.

Trygghet er også viktig om bord. Våre turbusser holder høy standard, og er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter.

litt om oss

Om OsloBuss AS

OsloBuss AS ble startet opp i 2002 under navnet Oslo Bussutleie. Siden den tid har vi vokst til å bli et av Østlandets største busselskap, og transporterte i 2019 over 1.2millioner passasjerer.

Selskapet tilbyr leie av buss til private og profesjonelle kunder. Vi samarbeider med skoler og barnehager, offentligsektor, store og små bedrifter, idrettslag og organisasjoner. Vi tilbyr også leie av buss og minibuss knyttet til private arrangementer som bryllup og ulike utflukter.

Leie av buss til idrettslag er i dag en sentral del av våre tjenester, der vi samarbeider med flere faste klubber og foreninger. Dette i forbindelse med leie av buss til cup, turneringer, bortekamper, treningsleir, og sosiale turer og arrangementer.